Købs og booking betingelser pr.28.4.24.Købs og booking betingelser:


Ved booking af fotosessions:


  • Man kan vælge selv at booke via min bookingside (selvbetjening) eller kontakte mig via kontaktformularen her på siden. Alternativt på mail imagesbysattrup@gmail.com. For at tilmelde sig til en af mine foto kurser, så SKAL det foregå via bookingsiden.
  • Når man booker en fotosession, uanset opgavens art, er bookingen først bekræftet, når man har betalt for bookinggebyret. Bookinggebyret er 500,00 kr. for almindelige sessions og 50 % af prisen på det afgivne tilbud i forbindelse med specialopgaver, såsom bryllupper, konfirmationer osv, osv. . Dette gælder også, når man skal bruge et gavekort. Ved brug af gamle gavekort, kontaktes IBS direkte på mail.
  • Ved aflysning grundet dårligt vejr eller udefrakommmende årsager , bliver fotograferingen udsat til en anden dato efter aftale.
  • Man får IKKE pengene retur, hvis man selv melder afbud efter 72 timer inden fotograferingen skal finde sted.
  • Ved aflysning fra min side, får man sit bookinggebyr tilbagebetalt. Dog skal der først forsøges af finde en ny dato til fotograferingen. Lykkedes det ikke, betales gebyret også tilbage.
  • Hvis jeg skulle blive syg på vigtige mærkedage (det er heldigvis kun sket en enkelt gang i gennem tiden), så hjælper jeg jer gerne med at finde en anden fotograf, hvis muligt.


OBS-OBS-OBS... Vær opmærksom på, at IBS har ophavsretten til de billeder, som IBS har taget. Dette sker i henhold til loven om ophavsret. IBS har altid ophavsretten til billeder, med mindre køber har købt og betalt for denne.


IBS forbeholder sig retten til at dele alle billeder uden genkendelige ansigter eller personer på, uden tilladelse. IBS forebeholder sig ligeledes ret til at dele billeder, uden foregående advisering, af kæledyr eller andet som ikke er omfattet GPDR lovgivningen.


Images by Sattrup udleverer aldrig rå-filer, med mindre at dette sker efter skriftlig aftale og modtaget betaling derfor.


KURSER:


  • Tilmelding til kurser skal ske via min online tilmeldingsside (står nederst på kursussiden). Betaling skal ske umiddelbart efter tilmelding via Bankoverførelse eller kreditkort.
  • Pladsen på kurset er først endelig reserveret efter betaling, hvorefter man får tilsendt en mail med en bekræftelse. Det er meget nemt og foregår helt automatisk.
  • Ved aflysning fra min side (grundet dårligt vejr eller sygdom), findes en ny dato. Kan man ikke der, får man hele sit indbetalte beløb tilbage.
  • Ved framelding fra kursisters side, efter sidste tilmeldingsfrist, tilbagebetales IKKE kursusgebyret. Er der ingen sidste tilmeldingsfrist, skal framelding ske senest 3 dage inden kurset.


Køb af ekstra billeder:Ekstra billeder bestilles via mail og vælges i ens online galleri. Der betales ved bestilling. Jeg går først i gang med at lave de ekstra bestilte billeder, når jeg har modtaget betaling derfor.


VED GAMLE GAVEKORT UDSTEDT INDEN D.15.12.22 :

Disse gavekort er kun gældende indtil d.1.6.23, da IBS er overgået til nyt gavekortsystem. Dette gælder ALLE typer gavekort, både sponsorgavekort og købte gavekort.

Handelsbetingelser for print

købt hos Images By Sattrup


Generelle oplysninger

Images By Sattrup

Balledammen 8

4735 Mern

Telefon: 61677263

Email: info@imagesbysattrup.dk

Bank: Danske Bank

Reg.nr.: 4880 Kontonummer: 4880433490


Priser

Hos Images By Sattrup er alle priserne i danske kroner og angivet inkl. moms og afgifter. IBS forbeholder sig ret til fra dag til dag at ændre i priserne uden forudgående samtykke. Dette gælder dog ikke på forhånd indgået aftaler.


Betaling


Ved bestilling af print kan der betales via kreditkort og bankoverførsel. Alle beløb er i DKK. Danske kroner og incl. moms. Der tages forbehold for pris/skrive-fejl.


Levering(Print).

Images By Sattrup tilstræber at afsende ordre så hurtigt som muligt. Da print bliver afsendt fra udlandet, kan der gå op til 2 døgn før det bliver afsendt.

Vi sender til hele Danmark. Varer vil blive leveret på leveringsadressen, der angives ved bestillingen.

Vi leverer også til udlandet.

Der leveres, som udgangspunkt, kun på hjemmeadresse og der er ikke mulighed for at få leveret til pakkeudleveringssted.

Der leveres varer alle ugens hverdage.

For visse varer gælder særlige leveringsvilkår. Betingelserne vil fremgå specifikt forud for køb af disse varer.


Reklamationsret

Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation. Du kan få varen ombyttet, pengene retur eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert håndtering af produktet/ydelsen. Du skal reklamere i "rimelig tid" efter du har opdaget manglen/fejlen. Images By Sattrup vil dække returneringsomkostninger i et rimeligt omfang.


Kontakt Images By Sattrup direkte ved reklamation ved at bruge kontaktsiden.


Refusion

Hvis der er tale om refusion, bedes du medsende bankoplysninger i form af regnr og kontonr, så det aftalte beløb kan overføres. Disse oplysninger kan uden risiko oplyses pr. mail eller anden elektronisk form, da det ikke er følsomme oplysninger og kun vil blive anvendt til vores opfyldelse af refusionen.


Fortrydelsesret

Der gives ikke fortrydelsesret på vare købt i printshoppen, da disse er specialbestillnger og kan derfor ikke afsættes til anden side. Ved betaling afgiver man derved sin fortrydelsesret.


Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give tydelig meddelelse herom.Varer undtaget fortrydelsesretten


Persondatapolitik

For at du kan indgå aftale med os og handle på vores hjemmeside, har vi brug for følgende oplysninger om dig:


Navn

Adresse

Telefonnummer

E-mailadresse

Oplysning om hvad du har købt


Vi behandler dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig, og for at kunne behandle henvendelser vedrørende dit køb. Behandlingen sker efter reglerne i vores persondatapolitik for Images By Sattrup. Heri kan du læse mere om, hvordan dine oplysninger behandles, hvornår de slettes, og hvilke rettigheder du har som registreret.


Klagemuligheder – oversigt og links:

Har du en klage over et produkt, købt i vores Webshop, kan der sendes en klage til:

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning

Carl Jacobsens Vej 35

2500 Valby

Link: www.forbrug.dk

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform.

Platformen findes her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/

Angiver du en klage her, skal du oplyse vores E-mail adresse: [imagesbysattrup@gmail.com


Persondatapolitik hos [ Images by Sattrup

Vi indhenter kun persondata i de tilfælde, hvor dette skulle være relevant for os, og vi vil kun indhente persondata, hvis det er relevant for din aktivitet hos Images By Sattrup.

Ved indsamling, behandling og anvendelse af dine persondata overholder vi altid alle relevante lovbestemmelser.

Vi vil kun opbevare dine persondata, så længe vi enten er pålagt en juridisk forpligtelse hertil, eller så længe det er relevant for den hensigt, hvormed de blev indsamlet.


Oplysninger vi indsamler

Hvis du ønsker at købe og modtage et produkt eller en ydelse fra os, har vi brug for at indsamle visse persondata for at kunne gennemføre handlen og for at kunne tilbyde dig vores services. Vi kan bruge cookies til at holde styr på indholdet i din indkøbskurv, mens du bruger vores webshop.

Vi kan indhente oplysninger som f.eks. navn, e-mailadresse, postadresse, leveringsadresse (hvis den varierer fra postadresse), telefonnummer og betalingsoplysninger.

Images By Sattrup indsamler og behandler dine persondata, når du foretager dig følgende:

- Besøger vores hjemmeside


Den dataansvarlige

Den dataansvarlige for indsamling, behandling og anvendelse af dine personoplysninger på  Images By Sattrup, 4735 Mern, tlf. 61677263.


Behandlingsgrundlag og formål

Dine almindelige kontaktoplysninger som navn og adresse indhenter vi for at kunne levere det produkt eller den ydelse, som du har købt hos os. Din e-mailadresse indhenter vi for at kunne sende dig en ordrebekræftelse samt en leveringsbekræftelse.

Dine oplysninger (undtagen din e-mailadresse, hvis du har givet samtykke til behandling heraf med henblik på modtagelse af tilbud) vil blive slettet [ 12 måneder ] efter, at du har modtaget din vare eller ydelse.


Andre modtagere af personoplysninger

Vi sælger ikke dine persondata til tredjemand, og vi overfører ikke dine persondata til tredjelande.

Vi har vores hjemmeside hos Pixiesite , som fungerer som vores databehandler. Alle persondata som du oplyser på vores hjemmeside vil blive opbevaret i Pixiesites datacentre.

Vi anvender eksterne virksomheder som leverandører for at levere vores ydelser bedst muligt. Disse eksterne leverandører er databehandlere og behandler i visse tilfælde personoplysninger i forbindelse med deres levering af ydelser til os. Vores databehandlere behandler kun personoplysninger efter vores instruks og i overensstemmelse med lovgivningens krav til databehandlere.

Vi har indgået databehandleraftaler med vores databehandlere, hvilket er vores garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.


Dine rettigheder

Som den registrerede har du en række rettigheder, som vi til enhver tid skal sikre opfyldelse af. Du har ret til at anmode os om følgende:

• At få adgang til og få rettet/ændret dine persondata

• At få slettet persondata

Du har derudover ret til at protestere over behandlingen af dine personlige data, og du har ret til at indgive klage til en databeskyttelsesmyndighed.

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til via vores kontakt side.