FAQ- Spørgsmål og svar.

Her kan du finde svar på de mest gængse spørgsmål. Finder du ikke svar på denne side, så brug kontaktformularen nederst.

Du er altid velkommen til at kontakte mig, uanset dit spørgsmål.

Hvordan bruger jeg mit galleri, når jeg har modtaget mit link?

Udvælgelse af billeder...


Når du har fået taget billeder, modtager du efter kort tid, et link via mail til dit eget, personlige galleri. Derefter følger du disse simple trin, når du har logget dig ind på galleriet:


  • Tryk på hjertet, for at skabe dig en favorit/ønskeliste. Oplys din email, og galleriet opretter en ønskeliste til dig.
  • Hvis ikke at du automatisk kommer tilbage til galleriet, så trykker du bare på "return to gallery".
  • For at sætte billederne på din ønskeliste, trykker du bare på hjertet ved de billeder du vil have. Husk, som minimum, at vælge det antal billeder du har med i den fotograferingspakke, som du har købt.
  • Hvis du gerne vil tilkøbe ekstra, skal du bare vælge det antal ekstra billeder, som du ønsker.
  • Det er også muligt, at skrive en lille notits til hvert billede, hvis du f.eks. har ønsker til redigeringen.
  • Når du er færdig og har tjekket at det er de korrekte billeder du har valgt, så skal du sende din liste til mig. Det gør du ved at trykke på "Share" i højre hjørne og derefter "Send to photographer". Du kan tilføje en besked, hvis der er noget du synes jeg skal vide om de billeder du har valgt.


Favoritlisten skal sendes til mig inden 14 dage efter fotograferingen med mindre andet er aftalt.


Du kan også dele din favoritliste eller enkelte billeder med andre, hvis du trykker på "share".Hvornår er mine billeder færdige og hvordan får jeg besked?


Der går typisk imellem 3 og 5 dage inden de er færdige. I travle perioder kan der gå op til 7 dage. I stille perioder, går det som regel lidt hurtigere end 3 dage.


Når billederne er klar til dig, modtager du en mail fra mig, hvor der er et link til dine færdige billeder.


Husk, at jeg gemmer dine billeder op til 1 år efter fotograferingen. Så jeg kan altid oprette dit galleri igen, hvis du skulle have lyst til at bestille flere billeder.Download og print. Hvordan?


Når du har modtaget dit færdige galleri, så skal du downloade dine billeder. Det gør du ved at trykke på "Download" i øverste højre hjørne. Der skal du registrere dig med email og pinkode. Koden har du fået i den mail med link til dit galleri. Dette er af sikkerhedshensyn, så ingen andre kan bruge dine billeder.


Vær opmærksom på, at det ikke altid er muligt at downloade billederne til en telefon, da filerne er meget store fordi de er gjort klar til print. Vil du hellere have dem i web-format, så noter det gerne vil bestilling (vær opmærksom på at disse IKKE er egnet til print).


Det er også muligt at købe print direkte fra dit galleri. Dette gør du ved at trykke på ikonet, der ligner en lille bod i øverste højre hjørne. Der står også "Store" . Når du gør det, kommer der en masse forskellige print muligheder op. Der findes mange formater og kvaliteter. Er du I tvivl om noget, så er du altid velkommen til at kontakte Images By Sattrup.


Hvordan booker jeg en fotografering?

Du booker en fotografering via hjemmesiden her. Der er flere steder på siden link til IBS`s bookingside. Du kan trykke på booking-fanen, hvor du kommer til alle bookingmulighederne, eller trykke på "Book nu" under den pakke du gerne vil have. Så kommer du direkte til booking af lige netop den pakke. (dog ikke konfirmation eller bryllupspakkerne, der skal du kontakte mig for nærmere aftale).

Jeg forsøger, at holde min kalender opdateret med de ledige datoer og tider, således at man kan gå direkte ind i bookingkalenderen og bestille en tid. Kan man ikke trykke på en dato, er det fordi den allerede er fuldt booket. Skulle der være en dato, som jeg ikke har fået spærret i kalenderen, så kontakter jeg dig så vi kan finde en alternativ dag.

Kan jeg afbestille min booking?

Ja, det kan du selvfølgelig godt. Men da jeg reservere dagen/tiden til dig, kan du ikke få pengene tilbage, hvis du aflyser 24 timer inden opgaven skal udføres. Aflyser du inden det, får du dit bookingbeløb tilbage. For bryllupper og konfirmationer gælder det at man IKKE får sit bookinggebyr tilbage, hvis man aflyser efter 14 dage inden opgaven skal udføres. Dette skyldes at datoerne for bryllupper og konfirmationer er meget eftertragtede og at jeg ofte siger nej til andre kunder på disse datoer.


Ved aflysning grundet dårligt vejr eller andre årsager fra min(fotografens side), bliver fotograferingen udsat til en anden dato. Kan man ikke denne dato, får man pengene retur. Bliver den anden dato aflyst grundet vejret, får man også pengene retur. Ved aflysning fra min side i forbindelse med bryllupper og konfirmationer, får man sine penge tilbage og jeg forsøger at finde en anden fotograf.


Forholdsreglen med vejret er kun gældende, hvis det drejer sig om udendørs fotografering.Kan jeg tilkøbe ekstra billeder til min fotograferingspakke?

Ja, det kan du sagtens. Du kan se prisen på dette under "Priser". Bestilling skal ske via mail eller kontaktformularen nederst på siden her.

Hvor meget redigerer du i billederne og

kan jeg selv være med til at bestemme stilen?

Af rent tekniske årsager, redigerer jeg altid mine billeder. Som udgangspunkt laver jeg en standardredigering (naturlig) med mindre du har specifikke ønsker. Har du set en stil på min hjemmeside, facebook side eller Instagram som du godt kan lide, vil jeg gerne forsøge at gøre det ud fra det. Dog skal billederne være fotograferet under nogenlunde samme betingelser.


For heste og hundes vedkommende, så fjerner jeg halsbånd, snore, tøjler, grimer, hvis det ønskes. Det er ikke altid at det kan lade sig gøre rent teknisk, især ved billeder af mennesker og dyr sammen , da mennesker som oftest har snoren eller træktov i hånden, hvilket jeg ikke kan redigere i. Dette er altid inkl. i prisen pr. billede.