HESTE ! Graciøse og elegante..

De smukkeste dyr

Learn more

Alle heste er smukke,

det er min opgave at fange det.


Da jeg startede med at fotografere for en del år siden efterhånden, så var mest hestebilleder jeg tog. Nok mest pga. at jeg selv på det tidspunkt red og var konkurrrencerytter.


Noget af det jeg ofte har hørt igennem tiden er, at ejerne ikke tror at man kan få lige netop deres hest eller pony til at skinne og se smukke ud på billeder. Når jeg fotograferer heste, så forsøger jeg altid på at fange dem i deres bedste moment. For alle heste har deres egen personlighed og skønhed.Og når jeg tager ridebileder, så ved jeg nøjagtigt hvilket moment man gerne vil se på et ridebillede, netop fordi jeg selv er gammel rytter. Og at fange det, er en kunst i sig selv og kræver kendskab til heste.


Om det er portræt, ride eller low-key billeder, så er jeg bare vild med at fotograferer heste.