Urbane hundeportrætter

Unikke hundeportrætter, i urbane miljøer

priser

Når man gerne vil have noget unikt og specielt.


Hundeportrætter i byen, kan man det?

Ja, det kan man sagtens og der er nærmest mange flere muligheder for at lave flotte billeder i byen, fordi der er altid mulighed for at finde skygge (sol er ikke godt for et fotografi) og så er der masser af kompositions muligheder i forhold til naturen.Når jeg laver urbane hundeportrætter, bliver de redigeret i min helt egen signatur stil. Dvs. man kan tydeligt se, at det er mig, som har lavet billedet. Derfor, så får man også noget, som ingen andre har, da jeg aldrig redigerer to billeder ens. Jeg tager altid udgangspunkt i det aktuelle billede og lader min kreative evner føre mig til det endelig resultat. For mig skal billedet afspejle en stemning, et eventyr og den hund, som jeg skal portrættere. Fange deres personlighed og deres skønhed. Uanset, hvilken hund som står foran mig.