Redigeringskursus i Lightroom og Photoshop for begyndere og let øvede.

Næste kursus er søndag d.10.12.23 fra kl.10.00 til kl.15.00.


Vil du gerne lære, hvordan man redigerer billeder og får dem til at blive endnu bedre? Hvordan man retter fejl, skifter baggrunde og fjerner uønskede ting?


Så er dette kursus måske noget for dig.


Kurset er henvendt til dem, som gerne vil introduceres til redigeringsværktøjerne Adobe Lightroom og Photoshop. Det henvender sig også til dem, som allerede har stiftet bekendtskab med programmerne men, som gerne vil lære mere. Niveauet er fra begynder til let øvet. Kurset er også velegnet til de brugere af Lightroom og PS, som endnu ikke har stiftet bekendskab med de mange nye funktioner.


Krav til deltagelse i kurset:


  • bærbar laptop med minimum 4 GB ram for redigering kun med Lightroom. Skal du deltage i Photoshop delen, så kræver det 8 GB ram af din pc.
  • at de billeder du vil arbejde med, er fotograferet i RAW format. Har du ikke billeder i RAW format, kan du evt, låne af mig. Men det er bedst, hvis det er dine egne billeder du arbejder med.
  • hvis du er nybegynder, at du har flair for at bruge et software program, dvs. du føler dig nogenlunde hjemme i navigationen imellem programmer på en pc.


Er du i tvivl, så er du meget velkommen til at kontakte mig.


Kurset afholdes på Fragevej 60, 4760 Vordingborg. Der er WiFI til rådighed og jeg underviser på en større PC skærm.


Da det er forskelligt, hvad deltagerne vil arbejde med, bliver der undervist på individuelt niveau. Det er derfor en klar fordel, hvis man ved inden, hvilke ting man gerne vil arbejde med. Jeg starter dog ud med at gennemgå de fleste nye funktioner i de to programmer.


Pris : 650,00 kr. pr.deltager, inkl. frokost, sodavand og kaffe (bemærk at kurset nu er udvidet til 5 timer).

Max. antal deltagere: 7.

Der meldes til via linket nedenfor og kurset lukker for tilmelding, når max. antal deltagere er nået.


I