Her kan du finde priserne på de smykker jeg laver.


Der skal tillægges 40 kr. for forsendelse (DAO).

Vil du købe et smykke, så benyt kontaktformularen nederst på siden.

Du kan betale med mobile pay på 61677263 alternativt bankoverførsel.

Fælles for alle smykkerne:


  • Alle metaldele er nikkelfri. Som oftest er de lavet af enten kobber eller zink.
  • De perler, jeg benytter mig af er som oftest, lavet af ægte natursten. F.eks. agater, lapis lazuli, lavasten eller labradorit. Ellers bruger jeg glas, portcelæn, acryl og, en sjælden gang, plastikperler.
  • Når man køber øreringe eller et sæt med øreringe, er det muligt selv at bestemme, hvilken baglås der skal på. F.eks. om det skal være en lås med en stor bagflade eller om det helst skal være en lille lås. Dertil kan man også vælge om det skal være i metal eller i blødt silikone. Du kan se et billede af låsene under kategorien "Valgmuligheder" (billeder er på vej).
  • Der medfølger altid en lille smykkeæske med, når man køber smykker for 100 kr. eller derover. Skal smykkerne bruges som gave, så noter det ved bestillingen, og jeg pakker dem ind i en fin gavepose.
  • Armbåndene er af variende længde, da det kommer an på, hvilke perler jeg sætter på. Men de fleste passer til alle og da de er lavet på stærk fibertråd, kan de give sig. Og jeg laver aldrig to smykker, som er ens. Jeg kan i nogle tilfælde, tilpasse størrelserne. Vil du have den helt nøjagtige længde på armbåndet oplyst, så benyt kontaktformularen nederst.
  • Jeg laver også gerne smykker på bestilling. Mulighederne er rigtig mange, så kontakt mig, hvis du har nogle specifikke ønsker. Der er lidt inspiration at hente under "Valgmuligheder" (flere billeder er på vej).
  • Det er også muligt at bestille matchende armbånd, øreringe eller halskæde til de smykker, der ikke sælges som sæt.

Øreringe fra 50 kr. Armbånd fra 100 kr. Halskæde fra 100 kr.

OBS - OBS - OBS!

HUSK, at tillægge 40 kr. til det endelige beløb for dit køb, til forsendelsemed DAO.

Vil du bestille et eller flere af de smykker, som allerede er i shoppen, så noterer du bare varenumrene her i feltet. Ønsker du at købe et smykke på bestilling, så kan du også benytte denne kontaktformular. Her kan du også skrive beskeder til din ordre.